Poulsen medisch gekeurd in Alkmaar

By
Updated: januari 20, 2014

Nog maar weinig staat de transfer van Poulsen naar AZ in de weg. Volgens RTV-NH is de vleugelverdediger eerder vandaag medisch gekeurd in Alkmaar. Volgens dezelfde bron zijn er geen problemen naar voren gekomen, en zal de speler later vandaag een contract tekenen voor 1.5 jaar.

De komst van de verdediger maakt het voor Haps en Gorter mogelijk om elders ervaring op te doen. Advocaat ziet zeker toekomt in Haps, maar voor zijn ontwikkeling is het beter om tijdelijk verhuurt te gaan worden.

One Comment

  1. I.pjotr3

    20 januari 2014 at 19:42

    Na Verbeek weet ook Advocaat de boel te verzieken.
    Welja, verhuur je talenten en zorg er vooral voor dat ze niet meer WILLEN terug komen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *