Koeman schrikt van AZ

By
Updated: augustus 8, 2009
Koeman schrikt van AZ

Ondanks de overwinning van zaterdagavond op Sparta kon Koeman met moeite nog een lach op zijn gezicht toveren. Koeman constateerde tot zijn onvrede dat zijn elftal vooral in de eerste helft ontzettend veel balverlies had geleden. “Daardoor sloop de onzekerheid in de ploeg”.

Het fouten festijn begon met een verkeerde breedtepass van Schaars, die de bal zo in de voeten schoof van Duplan. “Het is niet des Stijn Schaars om zo in de fout te gaan bij een breedepass. Daarna ging ook Jaliens in de fout en volgens mij hebben door de wedstrijd heen al onze verdedigers de bal wel een keer ingeleverd,” aldus Koeman.

Koeman hoopt dat dit een goede les is geweest voor AZ. “Als je slecht begint aan de wedstrijd , kan het gebeuren dat je onzeker wordt. Maar dat was niet het geval, we begonnen juist sterk. Door alle fouten werden we heel kwetsbaar. We mogen blij zijn dat Sparta geen gebruik maakte van ons balverlies, anders had het geen 1-0 gestaan bij rust. Dit moet een goede les zijn voor het elfta;.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *