Schaars heeft geen ernstige blessure opgelopen

By
Updated: augustus 8, 2009
Schaars heeft geen ernstige blessure opgelopen

De blessure die Schaars opliep in de wedstrijd tegen Sparta (2-0) is niet ernstig. Koeman was even bang voor schade aan de kruisband, maar gelukkig is daar geen sprake van.

In de 85ste minuut moest Schaars na een botsing van het veld worden gedragen. De technische staf van AZ was bang voor schade aan de knieband, maar daar lijkt geen sprake van. “Toen ik hem zag liggen vreesde ik ook even voor schade aan een knieband, maar er is niets mis met zijn knie. Hij heeft een tik gehad net boven zijn gewricht. Dat doet even pijn, maar is niet ernstig,” aldus trainer Ronald Koeman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>