Advocaat ziet in Elm ideale opvolger van Martens

By
Updated: januari 17, 2014

Verwachting is dat een groot deel van de Fan van AZ bezoekers het hier niet mee eens zijn, maar Advocaat ziet in Elm de ideale opvolger van Martens. De trainer zou bijzonder te spreken zijn over de prestanties van de 28-jarige Zweed tijdens het trainingskamp. Overigens is linkshalf ook de favoriete positie van de middenvelder.

‘De eerste seizoenshelft speelde ik op tien, een plek waar ik nooit heb gestaan. Maar de trainer vond dat ik gevaarlijk was voor de goal. Vorig seizoen speelde ik linkshalf, toen ging het veel beter,’ aldus Elm.

Elm is overigens erg tevreden over Advocaat en AZ. ‘In het begin van het seizoen, onder Verbeek, stond ik meestal in de basis, maar was het van mijn kant heel wisselvallig. Ik vind dat het onder Advocaat met mij veel beter gaat. In bijna alle wedstrijden die ik heb meegedaan, heb ik goed gespeeld.’

19 Comments

 1. woonwagenpower

  17 januari 2014 at 12:54

  Dick , ga eens nadenken over een bril.

 2. de echte supporter

  17 januari 2014 at 13:00

  kelere ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Van Elm wordt ik gek op het veld. Ik vind het niets, maar misschien ie ik teveel en moet ik een andere bril ( geen bril ). Ik hoop dat advocaat het goed ziet…….. ik twijfel

  • De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

   17 januari 2014 at 13:57

   Ik heb nu al met je te doen voor de tweede seizoenshelft. Elm moet jou Martens doen vergeten, dus ik zou je aanraden alvast eens uit te gaan kijken naar sterk verdovende middelen of hallucinerende middelen om je tijd in het stadion door te komen. Aan deze erfenis uit het tijdperk Verbeek ga je nog heel veel plezier beleven gezien Advocaat de lijn lekker doortrekt… Sterkte vriend!

   • de echte supporter

    17 januari 2014 at 15:34

    Dank je. Ik zie het ook echt somber in.

 3. AZ4Altijd

  17 januari 2014 at 13:06

  Nou daar zijn we dan klaar mee.
  Dan gaan we de rest van de wedstrijden ook mooi verliezen. Ik heb zelden zo een slechte speler gezien bij AZ.

  Dan hebben we 0,0 creativiteit op het middenveld. Dus nog meer tegengoals en nog minder goals voor ons.

  Ik zeg, er moet een spandoekje komen.

  Ja de jeugd krijgt meer de kans vanaf nu. Nou we worden WEER bedrogen.
  Advocaat neemt ons WEER in de maling. Net als Verbeek dat deed.

  We hebben jeugdspelers die zoveel beter zijn.

 4. oma

  17 januari 2014 at 13:07

  wordt dickie bitterbal seniel?
  is deze schildpad dan nu al ontwaakt uit zijn winterslaap?
  maar ik zie het morgen op de tv wel,is het niets dan gaat de knop heel gauw om.
  ik wens de menzen die naar het stadion gaan heel veel sterkte toe en bereid je voor op het ergste.

  • Jeroen

   17 januari 2014 at 13:20

   Nou ik zit in het stadion, maar heb er een hard hoofd in. Elm kan beter als doelpaal fungeren… Snap hier wederom niks van.

  • AZ4Altijd

   17 januari 2014 at 13:21

   Merci Oma. Ik ga er heen omdat het voorlopig mijn laatste wedstrijd zal zijn waar ik heen kan gaan in het stadion, daar ik naar het buitenland verhuis. Wederom.

   Maar ik verwacht dat we wederom WEER NIET kunnen winnen. Als we winnen, dan zal het met de hakken over de sloot zijn, want ik zou niet echt weten wie er zou moeten scoren.

   Maar ik verwacht dat NAC wellicht rond de 25e minuut scoort en dan zich gaan ingraven en wij er ook niet meer doorheen zullen komen. Want dan heb je creativiteit nodig en spelers die in de kleine ruimte iets goeds kunnen doen, en laat dat nu net zijn dat bijvoorbeeld Stoffel Niet die eigenschappen bezit. En zodoende we weer naar huis gaan met een 0-1 verlies. Op naar Bier League.

   Financieel gezond , maar sportief ONDER de Grond.

 5. Geert

  17 januari 2014 at 13:27

  Het is maar wat je ideaal noemt…

  Van Overeem of Haye op 10!

 6. Silver

  17 januari 2014 at 14:36

  Als Dick zo zeker is over Victor Elm, dan mag hij dat wel laten zien.
  Het ontbreekt Elm niet aan werklust, maar op het middenveld is er meer vereist.
  Ik ben benieuwd hoe het uitpakt en hoop dat zij laten merken dat dit wel werkt.

 7. Harry

  17 januari 2014 at 14:55

  OMG!!!!!!!!!!NEE HE??????

 8. remco

  17 januari 2014 at 15:40

  hij gaat ook linker middenvelder spelen op de plek van gudelj dus gudelj komt op de CAM positie te spelen

 9. Keps

  17 januari 2014 at 15:48

  Goed besluit.

  Snap niet dat iedereen nu al zo negatief is. Laat hem eerst eens een paar wedstrijden op 10 spelen voordat iedereen zijn mening al klaar heeft. Speelt hij na ca. 6 potjes slecht, veroordeel hem dan. Maar als hij dadelijk zijn rol goed vervult dan is iedereen stil. Dat was ook zo met Altidore, het eerste seizoen liep iedereen te klagen, vorig jaar liepen diezelfde mensen met hem weg.

  Viktor succes en zet hem op, als supporter zal ik je altijd blijven aanmoedigen.

  • oma

   17 januari 2014 at 16:56

   dan ben jij de engste ,maar ieder zijn mening.

 10. AZformallyknownasAZ

  17 januari 2014 at 17:42

  Elm komt hopelijk niet op 10 te spelen maar linkshalf. Ik begrijp het opvolgingsverhaal ook helemaal niet want deze spelers (Martens en Elm) zijn totaal onvergelijkbaar. Ik vind Elm geen ster en zie liever Berghuis of een van de talentvolle jeugdspelers in plaats van Martens. Advocaat heeft blijkbaar een heilig vertrouwen in Elm. Het maakt niet uit wat we hier op deze site roepen. Daar is men helaas niet gevoelig voor en Dickie al helemaal niet. Ik las wel dat de jeugdspelers weer toegevoegd zijn aan de selectie. Dat is dan in ieder geval iets.

 11. I.pjotr3

  17 januari 2014 at 19:23

  Gewoon opstelling Verbeek , zal n tantaluskwelling worden in t stadion.
  Ik hoop dat ik er volledig naast zit, maar kon nog wel eens een treurige maand worden

 12. Oud

  17 januari 2014 at 21:07

  Logisch besluit, net als Martens is Elm sterk aan de bal en gezegend met een fijne techniek, prima motoriek en veel snelheid en overzicht. Op z’n best is Victor bijna zo goed als Willie Overtoom, en we weten allemaal wat dat betekent.

  • oma

   18 januari 2014 at 08:30

   veel snelheid?
   dat had hij bij Heerenveen toen hij pas begon.
   hij is nog trager als dikke stront in de winter.

 13. Oud

  18 januari 2014 at 14:21

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *