NAC speler Kwakman in beeld bij AZ

By
Updated: augustus 7, 2009
NAC speler Kwakman in beeld bij AZ

Koeman en zijn rechterhand Tonnie Bruins Slot zaten op de tribune bij de wedstrijd tussen NAC Breda en Polonia Warschau om Kees Kwakman aan het werk te zien.

Al geruime tijd wordt Kwakman gelinkt aan een vertrek naar Alkmaar. Hij kan zowel in de verdediging als op het middenveld uit de voeten. Tegen het Poolse team speelde hij geen fantastische wedstrijd, maar was wel verantwoordelijk voor de 3-1. “Het mooiste doelpunt van de avond,” aldus Kwakman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>