Marcellis zes maanden buitenspel na geslaagde operatie

By
Updated: januari 15, 2014

Het is nog maar de vraag of Marcellis nog een keer in het AZ-shirt te bewonderen is. De vleugelverdediger kampt al maanden met een blessure waaraan hij afgelopen week is geholpen. De operatie, uitgevoerd in Munchen, heeft irritatie aan het kraakbeen behandeld en de knie is extra gestabiliseerd. Marcellis moet hier de komende 6 maanden van revalideren. Doordat zijn contract medio 2014 afloopt, is het maar de vraag of hij nog een wedstrijd voor AZ zal spelen. AZ heeft hem eerder dit seizoen een contractverlenging aangeboden, maar daar wilde de verdediger niet op ingaan.

7 Comments

 1. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  15 januari 2014 at 16:19

  Ik mag hopen dat het ook zo gaat. Hij weg bij AZ maar goed hersteld na zes maanden. En niet nu alsnog met een sociaal plan aankomen om een ‘zielige’ voetballer van inkomen te gaan voorzien door hem alsnog te behouden. Hij heeft gegokt en lijkt te gaan verliezen. Ik betwijfel of hij zijn carrière hierdoor nog uit het slop weet te trekken. Als het hem lukt dan verdient hij respect. Van harte beterschap met alles.

 2. NHN

  15 januari 2014 at 17:04

  Ik heb altijd een zwak gehad voor Marcellis. Maar inderdaad,hij gaf vorig seizoen al aan zijn contract niet te willen verlengen. Dus is hij na zijn revalidatie clubloos, en dat heeft hij er zelf naar gemaakt.
  AZ moet verder, en moet andere verdedigers inpassen. Wat AZ tenminste kan doen, is ‘m laten meetrainen na zijn revalidatie. Of het dan nog wat wordt kun je dan altijd nog bekijken.

 3. I.pjotr3

  15 januari 2014 at 19:28

  Helmond sport wil hem vast wel hebben

  • joost

   15 januari 2014 at 20:29

   jammer deze lullige reactie. Marcellis was vorig seizoen van grote waarde. Ik vind hem zeker qua spel niet minder dan zijn vervanger dr laatste maanden. Alleen stroopt Dirk meer zijn mouwen op. Van mij mag hij, mits aantoonbaar fit, blijven.

   • I.pjotr3

    15 januari 2014 at 23:18

    Dirk komt uit die omgeving en zal er wat blij mee zijn, niets negatiefs aan……..vraagt het hem maar

 4. Gerrit Vooijs

  15 januari 2014 at 19:33

  Jammer, maar de Bekerfinale was zijn laatste wedstrijd. Vorig seizoen was hij waardeloos t/m januari maar plots had hij de geest en heeft hij de laatste 10-15 wedstrijden van het seizoen sterk gespeeld t/m een paar minuten in de finale.

  Dirk het ga je goed !

 5. Fabian

  17 januari 2014 at 16:58

  Mouwen opstropen is hartstikke leuk allemaal, maar voetballen kan ie niet.

  Net zo’n type als blind, scoort niet, geeft geen assists, kan alleen maar beuken. Ik heb een paar keer in het stadion gezeten dat ik dacht: Wat doet die gozer daar? Om nu Johannson daar te zien spelen is een opluchting.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *