AZ schakelt over op plan B na mislopen Bengtsson

By
Updated: augustus 6, 2009
AZ schakelt over op plan B na mislopen Bengtsson

AZ zal zich opnieuw moeten mengen in de transfermarkt. Afgelopen week was AZ dichtbij het aantrekken van de Zweedse verdediger Bengtsson. Hij was al medisch gekeurd maar achteraf bleek dat hij de voorkeur gaf aan een andere club. AZ schakelt nu over op plan B.

Lange tijd werd AZ in de waan gehouden dat de Zweedse jeugdinternational Bengtsson een contract zou tekenen bij de Alkmaarse club. Precies wat AZ en Koeman nog nodig hadden. Tijdens de voorbereiding werd namelijk steeds opnieuw pijnlijk duidelijk gemaakt dat de verdediging nog niet het niveau had van vorig seizoen.

Koeman bestempeld het mislopen van Bengtsson als jammer, maar niet onoverkomelijk. “Je zit achter zo’n jongen aan, omdat hij iets kan toevoegen aan dit team. Dan is het jammer wanneer hij niet komt,” aldus Koeman. AZ heeft al plan B in werking gesteld, maar voor de buitenwereld is het nog niet duidelijk om welke verdediger het gaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *