Advocaat passeert Esteban ook voor tweede oefenduel

By
Updated: januari 9, 2014

AZ heeft vandaag maar nipt gewonnen van laagvlieger RAEC Mons. Avdic wist in de 85ste minuut het net te vinden op aangeven van Gorter. Opvallend aan de wedstrijd is dat Esteban wederom geen basisplek had. Ook in het duel tegen Club Brugge werd de doelman vervangen door Yves de Winter. Het is nog niet zeker, maar het begint erop te lijken dat Advocaat de voorkeur krijgt voor De Winter op doel. Dat zouden wij bij Fan van AZ alleen maar aanmoedigen.

8 Comments

 1. brandon

  9 januari 2014 at 19:09

  Top. Eindelijk een betrouwbare keeper op doel die ook zijn foutjes zal maken maar niet structureel zoals die ballenvanger uit Costa Rica.

 2. I.pjotr3

  9 januari 2014 at 19:59

  Niet verkeerd om hem een paar wedstrijden op de bank te zetten……..weet hij ook dat hij moet presteren voor ’n basis plaats.

 3. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  9 januari 2014 at 21:02

  Que pasa!? Eigenlijk best jammer want hij was wel de held na het incident met de gek genaamd Wesley in die nooit meer te vergeten Ajax wedstrijd waarin Gertjan Verbeek zijn jongens in bescherming nam. Maar je bent nooit zeker van je sterrenstatus, hetzelfde gebeurde met de grabbelaar Kenneth Vermeer. Bij AZ zijn ze alleen een beetje langzamer van begrip, al zullen ze het zelf anders zien.

 4. remco

  9 januari 2014 at 21:11

  dit vond ik ook intresant

  Roy Beerens (18. Johann Berg Gudmundsson (65. Thom Haye))
  dus advocaat brengt op 1 positie twee wissels toe blessure

 5. Jeroen

  10 januari 2014 at 10:16

  Prima keus van Advocaat. Laat Esteban maar even een tijdje op de bank zitten. Hij speelde de afgelopen periode echt heel slecht. Het verval begon eigenlijk vorig seizoen al.

 6. NHN

  10 januari 2014 at 13:35

  Esteban is en blijft voor mij een Held, alleen al omdat hij AZ internationaal op de kaart zette, door die doorgesnoven Yid van het veld af te trappen, tijdens die bekerwedstrijd in die UFO.
  Maar eerlijk is eerlijk, vooral bij spelopvattingen vindt ik ‘m niet sterk….
  Daarom mag de Winter ook wel eens laten zien wat hij kan.

 7. oldfan

  10 januari 2014 at 14:32

  Het kan nooit! slechter gaan. Na een flink aantal blunders ging hij er ook nog makkelijk mee om. Zoiets van een foutje kan gebeuren. Een andere keeper in het verse verleden sloeg zijn vuist kapot op de deur omdat hij een fout had gemaakt. Dit is dus een verschil in mentaliteit. Daar win je geen punten mee die we dus nu hard nodig hebben.

 8. remco

  11 januari 2014 at 15:44

  en ja hoor welke keeper staat erin tegen zulte esteban

  passeer die ongemotiveerde drol nou is en ze de winter er eens en voor altijd in

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *