AZ werkt mee aan tijdelijk vertrek Gorter

By
Updated: januari 9, 2014

Gorter komt bij AZ nauwelijks toe aan spelen. De vleugelverdediger, vorig jaar overgekomen van NAC Breda en goed voor 23 duels, heeft naast Viergever ook Haps voor zich te dulden. Dat is teveel concurrentie voor dezelfde positie en daarom ziet AZ het wel zitten om hem te verhuren.

ADO Den Haag zou al voorzichtig interesse hebben getoond, maar die moeten eerst financiele ruimte maken voordat ze hem tijdelijk kunnen overnemen.

5 Comments

 1. AZformallyknownasAZ

  9 januari 2014 at 17:51

  Geen vervelende man. Helaas wat wisselvallig maar wel van goede wil. Gaat Den-Haag nog veel plezier van beleven. Hij deed het tegen PAOK uit op het middenveld best aardig. Je gunt dez man wekelijks voetbalplezier. Is geen zeurpiet of drammer. Heeft wel de juiste mentaliteit. Dat sausje zouden meer AZ-ers kunnen gebruiken. ….

 2. De echte supporter

  9 januari 2014 at 23:11

  Ik kan me wel vinden in je analyse. Ik vind hem voor az wel iets te kort komen

 3. NHN

  10 januari 2014 at 13:10

  Was gehaald, bij NAC , de oud werkgever van Stewart, om de linksbackpositie over te nemen van Poulsen. Dit bleek een mislukking te zijn. Hij kon het niet bijbenen, en zorgde voor vele hachelijke momenten in de defensie (maar was daarin zeker niet de enige). Hij heeft wel degelijk laten zien dat hij ook wel kan knokken,en een voorzet in huis heeft. Maar verdedigend liet hij teveel steken vallen, en mede daardoor , samen met Reijnen,vorig seizoen, vaak het mikpunt van spot.
  Nadat eerst Wijnaldum de linksachter positie overnam is hij nu (logischerwijs) weer reserve achter degenen die het op die positie beter doen.
  Ik had ‘m wel eens als linkshalf, willen zien. Of zelfs als linksbuiten (volgens mij is hij dat ook van huis-uit). Maar helaas, daarvoor is hij niet gehaald.
  Het is jammer dat het zo gelopen is. Het is best wel een knokker. Maar als linksback viel hij door de mand. Verkeerd gescout vindt ik.

  • Gerrit Vooijs

   10 januari 2014 at 18:06

   Gorter mist pure snelheid maar wanneer hij zich toch aanvallend inschakelt volgt er altijd een opmaat gesneden voorzet.
   Prima traptechniek die idd een op de linksvoor positie moet worden gebruikt.
   Aron droomt volgens mij van dat soort voorzetten…….

   • I.pjotr3

    10 januari 2014 at 21:34

    Mooi ruil object om ADO te bewegen v. Duinen naar deze kant te laten komen. t was net niet, maar het valt ook niet mee, tandem poulsen- holman te doen laten vergeten! Kansloze opgave

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *