Berghuis hoopt op meer speelminuten

By
Updated: januari 9, 2014

Steven Berghuis is nog niet helemaal tevreden met zijn rol bij AZ en hoopt het tweede seizoenshelft meer speelminuten af te kunnen dwingen. Afgelopen half jaar kwam hij maar tot 10 invalbeurten. In Spanje probeert hij nu de trainer te overtuigen van zijn kwaliteiten.

‘Ik wil mezelf laten zien, want in de tweede seizoenshelft is het mijn doel om meer aan te spelen toe te komen.’ Het trainingskamp is een ideale mogelijkheid om Advocaat te overtuigen. ‘Doordat we ook Europees speelden, wordt er minder zwaar getraind. Als wisselspeler kom je tijdens het seizoen weinig aan je max toe. Nu zijn de trainingen een stuk zwaarder en dat vind ik erg fijn. Nu kan ik weer topfit worden.’

Berghuis is overigens ontevreden over de laatste duels, en weet dat het een stuk beter moet. ‘Ik verwacht dat we gaan vlammen, want we hebben een goed team. Dat hebben we de laatste wedstrijden voor de winterstop alleen niet laten zien. Het was niet fris en het zag er ook niet goed uit. De resulaten waren daardoor ook niet goed. Wij moeten tegenstanders afjagen en onze wil opleggen. Dat is zoals AZ hoort te spelen.’ Bron foto: AZ.nl

7 Comments

 1. Geert

  9 januari 2014 at 11:49

  Ik snap het wel, ik ben wel een fan! Martens speelt de laatste tijd niet goed, dus wat mij betreft mag Berghuis wel een kans krijgen.

 2. brandon

  9 januari 2014 at 17:33

  Een speler zonder ruggegraat winnen we de oorlog niet mee.

 3. AZformallyknownasAZ

  9 januari 2014 at 17:58

  Zoals hij tegen PAOK uit spelde is dit een waardevolle speler voor AZ. Ik zou hem wel wat langere tijd willen zien op de plek van Martens. Nu die toch zo goed als zeker spoedig vertrekt is dat gelijk een optie. Lukt het niet met hem dan gelijk doorschakelen naar een jeugdspeler en die kansen geven.

 4. Mike

  9 januari 2014 at 18:39

  Ik hoop het ook maar dan moet hij is constant spellen, dan komt het helemaal goed met Steven !!!!!!!!!!

  Ik vind ook dat hij meer speeltijd moet krijgen omdat Gudmundsson toch weg gaat

 5. Roan

  9 januari 2014 at 20:21

  Hopelijk krijgt ie de 2de seizoenshelft meer speeltijd het liefts voor JBG want die gaat toch we aan het eind van het seizoen of lewis moet die plek inemen of stevan mag de plek van martens inemen want overtoom maakt het ook niet waar en elm kan het niveau niet aan haye als 10 zou ook kunnen

 6. NHN

  10 januari 2014 at 13:26

  Klare taal van Berghuis. Nu moet hij het ook in het veld laten zien. Toen hij hier net was, was het aanfluiting, en vroeg ik me af waarom ze er niet een jeugdspeler de kans gaven.
  Later heeft hij wel degelijk aardige dingen laten zien. Maar is nooit beslissend geweest. Heeft ook moeite met scoren. Misschien gaat het nu een keer gebeuren. ik help het iedereen hopen.
  Voor mij is het teveel een backstreet boy. Leuk als poster op de slaapkamer van een griet van 13. Zie als voetballer liever een ander type.
  Hoop dat ik het misheb, en gaat Berghuis ons punten bezorgen! Martens wil niet verlengen,en gaat met de handrem erop spelen. Dus er zal wat moeten gebeuren. Gesf idd Berghuis dan maar een kans.

  • I.pjotr3

   10 januari 2014 at 21:39

   Precies, hij heeft mij ook niet echt overtuigd, maarja wat wil je als t met invalbeurten moet doen. Zou zeggen, geef hem een paar wedstrijden de kans, hopelijk krijgt Co gelijk, en hebben we werkelijk een toptalent in huis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *