Direct vertrek Martens nog niet uitgesloten

By
Updated: januari 8, 2014

Deze week tekende Martens een contract bij PAOK die vanaf 1 juli zal ingaan. De middenvelder kan dan transfervrij bij AZ vertrekken. Toch is er altijd nog een kans dat hij tijdens de winterstop al gaat vertrekken. ‘Hij wil zelf volgens mij nu al gaan. We moeten nog 22 dagen wachten, ik weet niet wat er gaat gebeuren tussen de clubs,’ aldus Advocaat tegenover NOS. Eerder kwamen de clubs er nog niet uit, maar dat kan zo veranderen mocht PAOK een hoger bod neerleggen.

6 Comments

 1. oma

  8 januari 2014 at 08:00

  het bekende strikje er om heem en de porto kosten zelf laten betalen.
  hij kost alleen maar geld en je heb er niets meer aan,dat zal echt niet veranderen.

  • Jeroen

   8 januari 2014 at 08:06

   Helemaal mee eens. Laten we nu nog maar even wat geld aan hem verdienen. Geeft gelijk de gelegenheid aan andere spelers om zich te gaan bewijzen.

   Overigens wel bedankt Martens voor alle jaren 🙂

 2. Keps

  8 januari 2014 at 10:55

  Doen,

  We hebben veel aan Martens gehad en ik heb van hem genoten. Wel is het zo dat Martens zijn beste tijd heeft gehad, hij voegt niet elke wedstrijd meer wat toe. Lekker voor een miljoen euro laten gaan en het is hem gegund ook.

 3. Jay

  8 januari 2014 at 11:36

  Zonder Martens heb je geen creatieve spelers meer rondlopen, vergeet dat niet. Wie gaat dan die beslissende pass geven? Ik denk dat we Martens nog wel eens flink kunnen gaan missen. Een gelijkwaardige vervanger zie ik ook nog niet rondlopen.

  Ik hoop alleen dat hij prof genoeg is om er nog vol voor te gaan.

  • oma

   8 januari 2014 at 12:46

   jay@
   dat heeft hij de laatste wedstrijden al niet meer gedaan.
   hij gaat nu geen een duel meer aan en zijn benen heel houden.
   hij speelde al met de handrem erop nu helemaal.
   de clubs zijn niet allemaal zo gek als az die hem zwaar geblesseerd binnen halen.

 4. Gerrit Vooijs

  8 januari 2014 at 19:33

  Jay heeft natuurlijk een punt. Martens heeft nu 10 assists op zijn naam staan, het meeste van alle spelers in de Eredivisie. Hij heeft natuurlijk een veelfout daarvan verstuurd maar die zijn niet benut en staan daarom niet in de bekende statistieken.

  Kortom, Martens moet je vervangen door een creatieve speler als Berghuis of Overtoom. Want anders krijg je een stuurloos AZ wat hard werkt maar geen kans krijgt zoals we vorig seizoen hebben gezien.

  Martens laten vertrekken is kiezen voor 1 miljoen euro ( 7 ton + 4 ton salaris). Het betekent wel een sprong in het diepe want vind Dickie Bitterbal wel de oplossing die Verbeek niet wist te vinden ?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *