Stewart gaat oplossing zoeken voor Overtoom

By
Updated: januari 4, 2014

De eredivisionist is na een teleurstellende laatste periode van 2013 niet bezig met versterkingen. “Dat is nicht im frage. Wij vinden dat de selectie op een bepaald niveau kan strijden en gaan er dan ook van uit dat we dat kunnen doen de komende tijd,” aldus Stewart.

Wel wordt gekeken naar de situatie van bijvoorbeeld Willie Overtoom, die in de tweede seizoenshelft zijn plek in de WK-selectie van Kameroen wil veiligstellen. Stewart reageert zonder specifiek op de situatie van de middenvelder in te gaan. “Sommige spelers kunnen wellicht bij andere ploegen wel aan spelen toekomen. Op bepaalde posities zijn wij gewoon behoorlijk bezet. Dus daar komen misschien een aantal spelers voor in aanmerking, maar dan gaat het om verhuur.” Bron: Voetbalprimeur.nl

5 Comments

 1. oma

  4 januari 2014 at 09:34

  ruil hem maar met pasveer van Heracles met een paar ton erbij.
  dan heeft az een betrouwbare keeper.
  dan kan deze clown die er nu staat vertrekken.

 2. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  4 januari 2014 at 11:46

  En als niemand hem wil huren of overnemen? Dan zit je met de gebakken peren met zo’n gefrustreerde speler die zijn vorm niet meer haalt of misschien het gewoon niet meer in zich heeft. Even terugkijkend was hij met veel hoop en bombarie binnen gehaald: http://www.az.nl/nieuws/az-haalt-overtoom-terug-naar-alkmaar/1
  Hoe lang moet je nog hopen op een speler die nog denkt WK waardig te zijn? Wordt tijd dat AZ spelers met stijgende lijnen in hun ontwikkelingen laat spelen of aantrekt i.p.v. bankzitters van andere clubs die ooit leuk gebald hebben.

  • Jeroen

   4 januari 2014 at 13:12

   Ja snap ook niet waarom hij nooit uit de verf is gekomen bij AZ. Hetzelfde met Henriksen. Ooit gehaald als 1 van de grootste talenten uit Noorwegen, maar bakt er ook niets van. Misschien dat de schuld niet bij de spelers gezocht moet worden, maar eerder bij niveau van trainingen?

   • Gerrit Vooijs

    4 januari 2014 at 14:30

    Henriksen is een aanvallende middenvelder die verdedigend niet al te sterk is ( zachtjes uitgedrukt ).
    Hij zou de rol van Martens kunnen overnemen want die verdedigd ook niet mee en als hij dat wel doet is dat levensgevaarlijk.

    Henriksen is alleen een heel ander type. Hij is een diepgaande speler en dat past niet in dit AZ want Beerens en Gudmundsson staan te wachten op de bal om een actie te maken en niet om een 1-2 aan te gaan.

    Er is maar 1 AZ speler die hem kan bedienen maar beide op een 3 mans middenveld is defensieve zelfmoord.

    Volgend jaar moet AZ anders gaan spelen, misschien dat Henriksen dan als nog doorbreekt ?

    • oma

     4 januari 2014 at 15:43

     of een paar buitenspelers aantrekken die het wel doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *