Gudmundsson gaat transfervrij vertrekken bij AZ

By
Updated: januari 4, 2014

Niet alleen Maarten Martens dreigt AZ na dit seizoen transfervrij te verlaten, ook Johann Berg Gudmundsson gaat aankomende zomer gebruik maken van zijn transfervrije status. Beide spelers hebben aangegeven op zoek te willen naar andere uitdagingen.

AZ legt zich neer bij de wensen van Martens en Gudmundsson, die bezig zijn aan hun respectievelijk achtste en vijfde seizoen in Alkmaar. Technisch directeur Earnest Stewart vertelt vrijdag aan de NOS dat hij geen pogingen gaat ondernemen om beide spelers op andere gedachten te brengen.

Martens was al even dicht bij een overgang naar het Griekse PAOK, dat concrete belangstelling heeft getoond. “Maar dat heeft tot op heden tot niets geleid. Ze hebben wel een bod gedaan, maar we zijn financieel gezond en kunnen in zo’n geval het sportieve prevaleren”, vertelt Stewart. Bron: Vetbalprimeur.nl

 

One Comment

  1. urdal

    4 januari 2014 at 00:17

    Martens zou nog voor 1 jaar kunnen tekenen na al zijn blessures, is ook goed voor AZ. Gudmundsson…….nu al weggeven svp. Hij staat als buiten speler, maar komt nooit een man voorbij. Dus heel snel wegdoen. Meneer Gudmundsson mag blij zijn dat hij voor ons mag spelen, maar hij zal wel aan Barca, Real, Arsenal, enz enz denken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *