Mendes da Silva heeft sleutelrol in AZ van Koeman

By
Updated: augustus 1, 2009
Mendes da Silva heeft sleutelrol in AZ van Koeman

Het vertrek van De Zeeuw naar Ajax is volgens Koeman niet onoverkomelijk. Met Mendes da Silva lijkt Koeman, naar eigen zeggen, een competere speler in huis te hebben. Koeman heeft al eerder samengewerkt met Mendes da Silva bij Ajax, maar daar maakte hij zelden gebruik van de speler. Daar zal nu zeker verandering in komen.

Met Mendes da Silva lijkt Koeman, naar eigen zeggen, een competere speler in huis te hebben. “Mendes da Silva is snel, heeft een fysieke inbreng en zorgt voor power in de ploeg. Verdedigend is hij beter dan De Zeeuw. Ooit deed ik bij Ajax ook nauwelijks een beroep op Jason Culina. Maar later bij PSV was ik blij dat ik hem had. Niet elke speler kan er aan het begin van zijn loopbaan staan. Dat zie ik nu bij Mendes ook. Voor dit AZ is hij heel belangrijk,” aldus Koeman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *