Vertonghen en Mendes da Silva in beeld bij Barcelona

By
Updated: juli 30, 2009
Vertonghen en Mendes da Silva in beeld bij Barcelona

Mendes da Silva en Ajacied Vertonghen staan in de belangstelling van FC Barcelona. Volgens de Catalaanse krant zoekt de Spaande club nog een defensieve middenvelder.

De club zoekt een goedkoper alternatief voor Fábregas en Mascherano. Naast Vertonghen en Mendes da Silva staat ook Topal van Galatasaray in het vizier voor de in het systeem zo vitale positie van ‘verbindingspeler’.

FC Barcelona is opzoek naar een goedkoper alternatief, maar moet toch diep in de buidel tasten om Mendes da Silva over te nemen. De bijna 27-jarige middenvelder heeft net zoals Vertonghen nog een contract tot 2013.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>