‘We kunnen het ook zonder De Zeeuw’

By
Updated: juli 28, 2009
'We kunnen het ook zonder De Zeeuw'

Natuurlijk verlies je veel kwaliteit door het vertrek van De Zeeuw naar Ajax, maar de selectie heeft genoeg vertrouwen en denkt het ook zonder hem te kunnen. Tegen Heerenveen hebben we al kunnen zien dat zijn plek perfect werd overgenomen door Mendes da Silva.

“Als een speler echt aan iets anders toe is, is het voor beide partijen het beste dat er een oplossing komt. Het is jammer. Demy was een goede en belangrijke speler voor ons. Met hem verliezen we veel kwaliteit. Maar we liggen er niet wakker van. We hebben nog steeds een heel goede selectie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we het ook zonder hem kunnen. Nu kan Mendes da Silva centraal op het middenveld gaan spelen, dus zo los je ook weer een probleem op,” aldus Martens.

Volgens Schaars was het een transfer die niet tegen te houden was. “Ik heb het gevraagd en hij zocht een nieuwe uitdaging. In eerste instantie in het buitenland, maar toen Ajax zo concreet werd, begon het bij hem te kriebelen. Als club moet je dan de hoofdprijs vragen in plaats van hem tegen te houden.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>