Dembele acht de kans van vertrek erg klein

By
Updated: juli 27, 2009
Dembele acht de kans van vertrek erg klein

De afgelopen weken stond Dembélé nadrukkelijk in de belangstelling van verschillende clubs. Genoa was het meest concreet en had zelfs een bod van 12 miljoen uitgebracht op de 22 jarige Belg. AZ had het bod direct afgewezen en aangegeven niet minder dan 20 miljoen te willen ontvangen. Naast de Italiaanse club had ook de Engelse topclub Chelsea verregaande interesse. Mede door het afketsen van de transfer van Arnautovic kwam Dembélé daar in het vizier. Er zou zelfs een huur constructie zijn afgesproken met AZ, maar sindsdien is het angstvallig stil.

Ondanks de interesse van verschillende clubs ziet Dembélé zichzelf dit seizoen niet meer vertrekken uit Alkmaar.

“De kans dat ik nog wegga is heel klein. Ook al is het Milan dat interesse zou hebben,” aldus Dembélé.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *