‘Ook zonder De Zeeuw heeft AZ een goede ploeg’

By
Updated: juli 26, 2009
'Ook zonder De Zeeuw heeft AZ een goede ploeg'

Stijn Schaars denkt niet dat het recente vertrek van Demy de Zeeuw grote gevolgen gaat hebben voor de prestaties van AZ. De aanvoerder van de regerend landskampioen is van mening dat er voldoende kwaliteit aanwezig is om prestaties te leveren.

“Ook zonder Demy heeft AZ een goede ploeg. Demy is een jongen die altijd onderweg is. Ajax gaat nog veel plezier aan hem beleven. Ik wens hem daar ook veel succes. Maar van wat achterblijft in Alkmaar is ook een goede ploeg te maken”, aldus de aanvoerder van AZ tegenover De Telegraaf.

AZ wist zaterdag beslag te leggen op de Johan Cruijff Schaal. Zonder De Zeeuw was de ploeg van trainer Ronald Koeman duidelijk te sterk voor Heerenveen (5-1).

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *