Lens: ‘Ik krijg van Koeman erg veel vertrouwen’

By
Updated: juli 26, 2009
Lens: 'Ik krijg van Koeman erg veel vertrouwen'

Jeremain Lens had zaterdagavond met twee treffers en een assist een groot aandeel in de 1-5 overwinning op sc Heerenveen. “Het ging ook ergens om.”

“Waarom ik zo goed speel? Heel simpel, ik krijg van Ronald Koeman veel vertrouwen”, zei Lens na afloop van het duel om de Johan Cruijff Schaal. “Bij NEC was dat ook het geval met trainer Mario Been; dat betaalt zich uit in goed voetbal. Maar vandaag vond ik sowieso dat iedereen scherp en gefocust was. Het ging ook ergens om.”

In de eerste helft zorgde Lens meermalen voor dreiging en gaf hij met een hakbal de assist op de 0-2 van Mounir El Hamdaoui. Na rust haalde hij verwoestend uit (1-4) en scoorde hij met een kopbal (1-5). “Bij die laatste goal gaf Sébastien Pocognoli de bal heel bewust diep op mij, dat was geen toeval. Dat ik met een kopbal scoorde was wel leuk. Daar hebben we tijdens het trainingskamp in Zeeland namelijk speciaal op geoefend.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>