AZ gaat defensie versterken

By
Updated: juli 25, 2009
AZ gaat defensie versterken

De positie van Demy de Zeeuw kan volgens Koeman goed worden opgevult door de bestaande spelers. Echter, de laatste wedstrijden heeft Koeman geconstateerd dat we in verdedigend opzicht niet klaar zijn voor de Champions League. AZ wil zich dan ook gaan versterken met een ervaren mandekker.

Mendes da Silva gaat de centrale positie naast Schaars opvullen. Pontus Wernbloom heeft de beste papieren om de rechter kant van het middenveld op te vullen. Koeman is erg onder de indruk van de Zweedse jeugdinternational.

In de wedstrijden tegen Club Brugge en HSV is de zwakheid van de Alkmaarse verdediging blootgelegd. En Koeman weet als geen ander dat zijn onervaren ploeg daar op het hoogste niveau zal worden afgerekend.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>