Overtoom aast op vertrek bij AZ

By
Updated: november 26, 2013

De trainerswissel bij AZ heeft niet voor iedereen goed uitgepakt. Waar Overtoom onder Verbeek nog wel eens speelminuten kreeg, moet hij met Advocaat genoegen nemen met een plek op de tribune. Met het naderende WK hoopt Overtoom de club snel te verlaten om elders meer speelminuten te krijgen.

AZ heeft aangegeven alleen te willen meewerken aan een tijdelijk verhuur van de middenvelder. ‘Het is een lastige situatie, maar ik zit er wel mee. Ik wil gewoon niet mijn geld verdienen met het op de bank zitten. Ik wil mijn geld verdienen door gewoon lekker te voetballen. Ik moet nu fit blijven en kijk dan wel hoe ver ik nog kom. Ik maak nog kans op het WK,’ aldus Overtoom.

8 Comments

 1. urdal

  26 november 2013 at 12:26

  Laat maar gaan. Moet hij beter zijn best gaan doen en harder werken. Willy heeft een beetje van “het komt wel”. Het is een goede voetballer, maar heeft alleen geen mentaliteit.

  • Jeroen

   26 november 2013 at 14:30

   Ik denk dat het wel handig is om Overtoom voor dit seizoen te behouden. Niet leuk voor hem, maar we zullen vast nog wel blessures krijgen, en dan is het handig om een speler als Overtoom achter de hand te hebben.

 2. woonwagenpower

  26 november 2013 at 15:57

  Als je niet meer gemotiveerd bent, en er niet voor wil knokken, dan moet je weg.
  AZ is alleen gebaat bij voetballers die 100% willen gaan, zelfs al heb je geen basis plaats. Ik begrijp dat je als tribune klant, wel erg ver van de basis of invalbeurt verwijderd bent, maar Willy zolang je bij AZ traint en speelt in jong AZ, zou ik mijn stinkende best doen, anders heeft geen enkele club(die ergens om mee doet) interesse in je. En als je het uiterste uit je zelf haalt, zal Dick Advocaat rechtvaardig genoeg zijn om je te laten spelen/invallen.

 3. oldfan

  26 november 2013 at 20:23

  Wat jammer dat willy het bij AZ niet goed doet. Hij verliest snel de bal en het lijkt wel alsof hij over elke bal valt. Als je zag wat hij kon bij Herales en wat hij nu doet bij AZ is dat een vreemde combinatie gebleken. Als je echt zo goed bent had hij bij deze trainer allang gespeeld.

  • i.pjotr3

   26 november 2013 at 22:02

   AZ is ook geen Heracles………n niveautje hoger !
   En een wedstrijd is meer dan af en toe een leuke vrije trap.
   Ik had het ook graag anders gezien, maar hij zal niet overtuigen op de training

 4. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  26 november 2013 at 23:34

  Als AZ al te hoog gegrepen is zegt dat dan wat over het niveau van AZ, het Kameroense elftal of Willy Overtoom zelf? Ik denk dat Willy een erfenis is van het tijdperk Verbeek en misschien moet er maar verlies op worden genomen. Dat winkelen bij oude werkgevers clubs moet misschien maar eens ophouden. Zoals reservespelers Elm en Gorter die voornamelijk doorstroming vanuit de jeugd lijken te dwarsbomen.

 5. Silver

  27 november 2013 at 06:33

  Als Willie Overtoom denkt dat hij niet kan overtuigen dat hij in de basis hoort, dan is het misschien wel beter dat hij verder gaat kijken.
  Het ontbreekt Willie dan waarschijnlijk aan strijdlust die AZ momenteel wel nodig heeft.

 6. Niels

  27 november 2013 at 07:56

  Ik vond het een van de beste aankopen van de afgelopen jaren, maar ben heel erg teleurgesteld dat Overtoom niet brengt wat ik had verwacht. Hoe het komt weet ik niet, mara de realiteit is dat Overtoom bij AZ geen schim is dan de Overtoom van Heracles. Al met al hebben we hem vrij goedkoop opgehaald, dus als er al verlies geleden wordt, zal dat heel erg meevallen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *