Ajax aan zet in soap rondom De Zeeuw

By
Updated: juli 23, 2009
Ajax aan zet in soap rondom De Zeeuw

Met de verwijdering van Demy de Zeeuw uit de selectie heeft AZ duidelijk gemaakt dat het niet met zich laat spotten.

Het was een signaal naar de Oranje-international, die zich onmogelijk heeft gemaakt in zijn gevecht om bij Ajax terecht te komen. En óók een signaal naar Ajax, dat nu de prijs moet betalen die AZ voor De Zeeuw verlangt: 6 à 7 miljoen miljoen euro.

Ajax en AZ zijn sinds 24 uur in gesprek over de transfer van de speler, die zegt klaar te zijn in Alkmaar. Maar zolang de Amsterdammers niet tegemoetkomen aan de eisen van AZ, werkt voorzitter Dirk Scheringa niet mee aan het vertrek van De Zeeuw en duurt de soap voort.

AZ heeft eigenlijk helemaal geen zin om De Zeeuw aan een concurrent in de eredivisie te verkopen en stond om die reden al niet te trappelen om hem te laten gaan. AZ heeft dezelfde houding als FC Groningen, FC Twente en Heerenveen inmiddels hebben. De Nederlandse subtop weigert zich nog langer te laten dwingen door Ajax en PSV. In het geheim zijn daarover onderling zelfs afspraken gemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *