Matige generale Heerenveen voor Johan Cruijff Schaal

By
Updated: juli 21, 2009
Matige generale Heerenveen voor Johan Cruijff Schaal

Bekerwinnaar SC Heerenveen lijkt nog niet klaar voor de confrontatie met landskampioen AZ van komende zaterdag. De Friese club hield in het laatste oefenduel van de voorbereiding met moeite stand tegen Trabzonspor (2-2).

In de eerste helft speelde Heerenveen nog redelijk en de ploeg van trainer Trond Sollied kwam ook twee keer op voorsprong tegen de Turkse nummer drie van het afgelopen seizoen. Viktor Elm kopte de 1-0 binnen na een voorzet van Roy Beerens en Gerald Sibon zorgde voor 2-1 door schuin voor het doel af te ronden met een boogballetje over de keeper.

Na rust bleek echter dat Heerenveen nog niet is ingespeeld. De thuisclub werd in het eigen Abe Lenstra Stadion teruggedrongen en moest de gelijkmaker van Giray Kaçar incasseren. Vlak voor tijd raakte Trabzonspor ook nog de lat.

Opvallend is dat Heerenveen in de laatste vier oefenduels niet een keer heeft weten te winnen. Tegen KV Mechelen (1-1) en Trabzonspor (2-2) werd het gelijk en van Olympiakos Piraeus (0-1) en Sint-Truiden (0-4) werd verloren. Bron: Vi.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>