Henriksen heeft het weer goedgemaakt met Advocaat

By
Updated: november 20, 2013

Markus Henriksen zegde onlangs af voor duels van Jong Noorwegen. Ondanks zijn reserverol bij AZ wilde hij door trainen in Alkmaar.

Henriksen is sinds de komst van trainer Dick Advocaat bankzitter bij AZ. De Noor gaf aan misschien in januari naar een andere club te verhuizen. Maar hij lijkt bereid om te knokken voor zijn kansen. De 21-jarige Henriksen sloeg een uitnodiging van Jong Noorwegen af en bleef in Alkmaar.

“Ik heb Markus nog gezegd dat het waarschijnlijk beter voor hem zou zijn twee wedstrijden binnen vier dagen te spelen”, zegt Advocaat aan Voetbal International. “Hij wilde per se een goede trainingsweek in Alkmaar maken. Dat siert hem wel”, aldus de opvolger van Gertjan Verbeek.

Na de komst van Advocaat zag Henriksen Celso Ortiz terugkeren in de basis. AZ hervat komend weekend de competitie met een thuiswedstrijd tegen Roda JC. De Alkmaarders staan tweede, één punt achter koploper Vitesse. Bron: Goal.com

One Comment

  1. AZformallyknownasAZ

    21 november 2013 at 21:24

    Komt wel goed met Hendriksen. Een goede voetballer. Krijgt straks voldoende kansen.
    Het seizoen duurt nog lang en omvat voor AZ 3 competities. Dus we hebben de selectie in de breedte hard nodig. En zo ook Markus.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *