AZ zeer content met verlenging Ortiz: ‘Zijn beste jaren komen er nu aan’

By
Updated: november 16, 2013

Aan het einde van vorig seizoen mocht Ortiz nog transfervrij vertrekken, maar hij bleef bij AZ. Dat lijkt nu een zeer goede beslissing te zijn geweest, want door de komst van Advocaat is hij uitgebloeid tot de beste speler. Als beloning heeft hij bij AZ een nieuw contract gekregen.

“We zijn zeer tevreden met de contractverlengingen van Celso Ortiz”, reageerde Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart. “Celso kwam hier enkele jaren geleden als groot talent, maar heeft door omstandigheden zijn potentie nog niet kunnen waarmaken. Nooit hoorden we een wanklank van hem. Dit seizoen laat hij regelmatig zien over grote kwaliteiten te beschikken. Daar hopen wij de komende jaren van te kunnen profiteren. De beste jaren van Ortiz komen er nu aan. Die gaat hij bij AZ doorbrengen.”

4 Comments

 1. Silver

  16 november 2013 at 10:48

  Ik denk dat AZ in zijn handen mag knijpen dat Ortiz heeft bijgetekend, het zou ook begrijpelijk zijn geweest als hij zijn contract had uitgediend.
  Daarna zouden de clubs voor hem in een rijtje hebben gestaan, dat zal met Maarten Martens niet gebeuren volgens mij.
  Het tekent ook de mens Ortiz en daar moeten we heel blij mee zijn !

 2. AZformallyknownasAZ

  16 november 2013 at 11:37

  Ja geweldig dat hij blijft. Hij is in korte tijd enorm belanrijk geworden voor AZ. Ik vind hem op dit moment de patron. Hij straalt iets uit van onoverwinnelijkheid. Dat werkt heel aanstekelijk naar het team toe. Heel mooi bericht dus.

 3. AZ WOMAN

  17 november 2013 at 06:37

  Mooie woorden, bij de twee berichten boven mij, sluit ik mij helemaal aan.

 4. De echte supporter

  17 november 2013 at 16:21

  Ik vind het geweldig dat hij heeft bijgetekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *