Advocaat tevreden met gelijkspel: ‘Het was niet echt verdiend’

By
Updated: november 11, 2013

Advocaat kan terugkijken op een succesvolle maand bij AZ. De club uit Alkmaar heeft nog niet verloren en nestelt zich leuk in de top van de Eredivisie. In De Kuip werd een boeiend duel afgesloten met 2-2. Helemaal terecht vond Advocaat die uitslag overigens niet.

‘Het was een boeiende wedstrijd waarin Feyenoord heel sterk speelde en ons zeker in het eerste uur niet aan het spelen heeft gelaten. Ze zetten vroeg druk en voor rust kwamen we heel gelukkig weg,’ aldus Advocaat. ‘In de rust dacht ik ook dat het erg moeilijk zou worden. Na de 2-2 zag ik gelukkig een team dat het AZ kan worden dat we graag willen zien. Over het algemeen hebben we niet goed gespeeld, dus ik ben wel gelukkig met mijn punt. Het was niet echt verdiend.’

6 Comments

 1. De echte supporter

  12 november 2013 at 19:32

  Ik ben achteraf ook blij met één punt. Maar we hebben mazzel gehad. We hadden binnnen 20 minuten al 3-0 achter kunnen staan.

  • Gerrit Vooijs

   13 november 2013 at 08:17

   Nee, geen geluk.
   We hebben Esteban Alvarado Brown in supervorm !
   Alles afwentelen op geluk doet zijn prestatie tekort.

 2. AZformallyknownasAZ

  12 november 2013 at 20:37

  Mazzel heb je nodig af en toe. Als je aan dit soort wedstrijden punten overhoudt blijf je lekker meedoen bovenin. Goede analyse maken, de positieve punten eruitpakken en weer verder. Tel je zegeningen. De eerst volgende wedstrijde weer een overtuigende overwinning.

  • i.pjotr3

   12 november 2013 at 21:01

   Zo is t maar net !!!!!!!!

 3. woonwagenpower

  13 november 2013 at 05:58

  Heel realistisch gezien, van Dick Advocaat.
  Een coach die met beide benen op de grond staat, en niet met allemaal wazige verhalen zich beter voor doet.
  Heerlijk zo’n trainer/coach.

  • i.pjotr3

   13 november 2013 at 13:34

   Ik ben blij dat je het verdriet bij het vertrek van GJ zo goed van je af hebt kunnen zetten. Gelukkig heeft je vriend GJ weer een nieuwe baan en hebben wij een trainer die het net iets anders(beter) doet!
   Samen naar een fantastisch seizoen….”ik voel t aan mn water 🙂

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *