Update: Didulica hoopt op investeerders van Feyenoord

By
Updated: juli 20, 2009
Didulica hoopt op investeerders van Feyenoord

Joey Didulica geeft de hoop op een transfer naar Feyenoord absoluut niet op. De Australische doelman verdedigde zondagavond in België tegen Club Brugge (1-0 verlies) wellicht voor het laatst het doel van AZ. Het is wachten op iemand die 200.000 of 300.000 euro op tafel kan leggen”, refereert de sluitpost maandag in AD/Sportwereld op de aanwezigheid van geldschieters bij Feyenoord.

Didulica is definitief geen optie voor Feyenoord. Dat heeft algemeen directeur Eric Gudda maandagavond laten weten. Volgens het bestuurslid heeft de 31-jarige doelman van AZ bij een eventuele latere doorverkoop geen meerwaarde voor de club. Dit was één van de eisen van de investeerders van de Rotterdamse club.

De leiding van AZ beloofde Didulica al een jaar geleden mee te zullen werken aan een transfer. In Alkmaar zal hij opnieuw als stand-in van Sergio Romero moeten fungeren, maar hij voelt zich te goed om op de bank te zitten. Didulica sprak reeds zijn voorkeur voor Feyenoord uit, en had ook een onderhoud met trainer Mario Been. Bij AZ is men echter bijzonder tevreden over de doelman, die zelfs zijn contract kan verlengen.

“Ik wil spelen. Football is my life,” legt Didulica maandag in het dagblad uit. “Ik kan en wil in deze fase van mijn loopbaan niet op de bank zitten. Ik wil in een groot stadion staan en de adrenaline voelen. Misschien heeft Feyenoord op dit moment het geld niet, maar een andere partij wél. Ik hoop het. Maar het antwoord zal straks bij Leo Beenhakker (technisch adviseur Feyenoord, red.) vandaan moeten komen.”

Technisch directeur Marcel Brands hoopt net als trainer Ronald Koeman dat de keeper blijft. “Joey is een uitstekende keeper. Als hij vertrekt, moeten we weer op zoek naar een vervanger”, stelt het bestuurslid. Bij Feyenoord heeft Been de beschikking over de jongelingen Darley en Erwin Mulder, en veteraan Rob van Dijk. De komst van Dani Fernández, Aleksandsar Ignjatovic en Sekou Cissé is te danken aan de investeerders.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *