Verlies koppositie geen grote zorg voor Martens

By
Updated: november 11, 2013

AZ verspeelde zondag de koppositie in de Eredivisie. De Alkmaarders bleven in Rotterdam steken op een 2-2 gelijkspel, Vitesse profiteerde van de puntendeling van AZ. Erg zwaar tilt men daar in Alkmaar niet aan.

“De stand is bijzaak, goed spelen is toch de voorwaarde om punten te halen. Als dat er een keer niet in zit, ben ik blij dat we er eentje hebben en dat de tegenstander er geen drie heeft”, zegt Maarten Martens in gesprek met NUsport na de 2-2. “We moeten vooral stabiel blijven. Dat hebben we nodig als we hoog willen eindigen en ook in Europa en de beker mee willen doen.”

“Een maand stabiliteit is niet genoeg, die lijn moeten we doortrekken. Dan komt ook het vertrouwen”, gaat Martens verder. Verliezen deed AZ al zever keer op rij niet. “Nu is daar een wedstrijd bijgekomen in de Kuip tegen een Feyenoord dat in goeden doen was. Dan blijkt toch dat we ook resultaat kunnen halen als we minder zijn.” Bron: Voetbalprimeur.nl

3 Comments

 1. AZformallyknownasAZ

  11 november 2013 at 11:10

  Inderdaad niet zo’n punt. Het is toch ongewis wie er aan het eind van het seizoen op 1 staat. Dat zal toch een club zijn met een groter budget zijn dan AZ. Maakt niet uit als AZ maar blijft strijden. Dan doen ze lekker bovenin mee en kunnen ze weer voor Europees voetbal gaan. Want dat vind ik toch al jaren sterk van AZ. Ze zijn er meestal bij in Europa. En dat al jaren achtereen. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de komende tijd. Wat de resultaten betreft kun je alleen maar tevreden zijn. Hopelijk kan AZ wat dat aangaat deze goede resultaten bllijven boeken. Als iedereen scherp blijft kunnen we nog ver komen.

 2. Oud

  11 november 2013 at 19:16

  Laat Martens zich maar zorgen maken om zijn eigen spel, dat lijkt me veel nuttiger. Op een paar leuke balletjes na was het weer helemaal niets met onze grote Verbeek-killer.

 3. woonwagenpower

  11 november 2013 at 21:30

  Om Maarten Martens hoeven we ons geen zorgen te maken, we kunnen niet verwachten dat hij na een jaar blessure leed direct weer in super vorm is.
  Maar dat die super vorm op korte termijn terug komt is wel zeker.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *