‘Morton Nielsen tekent voor twee jaar bij AZ’

By
Updated: juli 20, 2009
'Voormalig Chelsea speler Nielsen tekent voor twee jaar bij AZ'

Volgens het Deense blad Ekstra Bladet tekent Morton Nielsen vandaag een twee jarig contract met optie om eventueel met een jaar te verlengen bij AZ.

“Er wacht mij de komende seizoenen een grote uitdaging. Maar het is precies wat ik wilde. Het eerste jaar wordt een leerjaar, daarna wil ik mij in de basis spelen,” aldus de ambitieuze Morton Nielsen.

“AZ heeft vertrouwen in mij en Koeman heeft gezegd dat hij me wil gaan gebruiken. Hij heeft toekomstplannen met me. Dat vind ik heel belangrijk, want ik heb geen zin meer om naar een club te gaan waar de kansen op speeltijd minimaal zijn.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>