Beerens: ‘Tegen Feyenoord de week goed afsluiten’

By
Updated: november 10, 2013

AZ en Feyenoord spelen vanmiddag om 16.30 uur de topper van de eredivisie. Roy Beerens kan met de Alkmaarders de koppositie heroveren. “Het gaat hartstikke goed en we proberen tegen Feyenoord de week goed af te sluiten.”

De trainerswissel kostte sommige spelers, zoals Markus Henriksen, hun basisplaats. Roy Beerens mocht wel blijven staan van Dick Advocaat, maar hij beseft dat het zo gebeurd kan zijn. “Je moet het zelf afdwingen, maar hij geeft je de vrijheid om dat te doen. Maar hij kan je zo de volgende wedstrijd eruit flikkeren hoor, want zo is hij. Hij geeft me veel vertrouwen, maar ik moet me wel iedere wedstrijd bewijzen. Dat geeft hij aan en daar houdt iedereen zich ook aan”, zegt de vleugelspeler in gesprek met Nusport.

Beerens erkent dat het goed gaat met de club, maar kan niet zeggen of AZ nog lang in de top blijft meedraaien. “Dat het zo stabiel is, komt ook doordat de resultaten goed zijn. Als we wel een keer een nederlaag om de oren krijgen, is het zaak om de rug te rechten. Dat hebben we niet gehad, dus ik ben benieuwd hoe dat werkt.” Bron: Elfvoetbal.nl, bron foto: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *