Advocaat zet Jóhannsson op scherp

By
Updated: november 9, 2013

Jóhannsson deed het erg goed in de eerste weken van de competitie, maar lijkt nu wat weg te zakken. In de wedstrijden tegen PEC, ADO en Shakter bleef een goal van de spits uit. Niet direct een probleem, want Advocaat blijft vertrouwen houden in zijn spits, maar wilt wel dat hij weer vaker gaat scoren.

‘Hij is aan de beurt, als je begrijpt wat ik bedoel. Hij moet meer laten zien. Er staan ook andere jongens aan de deur te rammelen,’ aldus Advocaat in De Telegraaf. ‘Ik heb hem gevraagd of er misschien iets aan de hand is. Hij zei van niet. Het kan niet zijn dat je in een week je vorm verliest. Als hij er per ongeluk één in de kruising jaagt, is hij er weer.’ Bron foto: FOX

6 Comments

 1. oldfan

  9 november 2013 at 09:10

  Het is bij Aron niet alleen zo dat hij kansen mist maar bij elke balaaname springt de bal weg waardoor de tegenstander makkelijk in balbezit komt. Donderdag was een stiffie genoeg geweest maar schoot hij tegen de keeper op, jammer.
  Het was toen heel moeilijk voetballen want het veld werd erg klein gehouden. Ook Avdic had daar last van zodat het moeilijk voetballen was. Aron heeft veel perspectief en gaat een zeer goede toekomst tegemoet, dit zal tijdelijk zijn.

 2. De echte supporter

  9 november 2013 at 09:55

  Oldfan, ik zie het ook zo. En laten we eerlijk zijn. Hij krijgt toch ook niet altijd mooie ballen aangeleverd. Het is tijdelijk, laat we hopen dat hij tegen 010 gaat scoren.

 3. Knudde

  9 november 2013 at 11:20

  Ik vind het goed van Advocaat dat hij hem op deze manier motiveert. Hij heeft vertrouwen in zijn kunnen en geeft hem daarom nog een kans maar zegt er wel gelijk bij dat als hij niet verbetert er een andere speler mogelijk voor hem in de plaats komt. Zo hou je spelers scherp en zullen ze continue proberen zich te verbeteren. Bij v. Gaal had ook niemand de zekerheid van een basisplaats en moesten ze zich ook elke keer weer bewijzen. Ik vraag me wel af waarom Haps niet in de basis staat. Die heeft toch al lang bewezen dat hij er in hoort.

  • oma

   9 november 2013 at 11:35

   omdat Viergever op die plek speelt.

 4. remco

  9 november 2013 at 13:09

  en wuytens en gouweleeuw vallen ook de laaste tijd niet tegen

 5. Gerrit Vooijs

  9 november 2013 at 15:53

  Prima actie van Advocaat !
  Aron heeft net als Finn Bogasson even een schop onder zijn kont nodig om de scherpte terug te vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *