‘Dembele zit goed bij AZ’

By
Updated: juli 18, 2009
'Dembele zit goed bij AZ'

AZ lijkt komend seizoen over Moussa Dembélé te kunnen beschikken. Diverse clubs toonden een paar weken geleden belangstelling voor de Belgisch international maar de laatste tijd is het bijzonder stil rond de aanvaller. “Er is geen nieuws meer”, zegt zijn zaakwaarnemer Patrick Vervoort zaterdag in Het Laatste Nieuws.

Vooral Genoa was bijzonder concreet voor de oud-speler van Germinal Beerschot en Willem II, maar zelfs twaalf miljoen euro was in de optiek van AZ niet voldoende. “En sindsdien is het stil geworden”, weet ook Vervoort. “Maar hij zit goed bij AZ. Moussa zit zeker niet in zak en as en kijkt uit naar het komende seizoen.”

“Het is de wens van AZ dat hij nog een jaar langer blijft. Bovendien zijn we niet geobesedeerd om hem daar weg te krijgen want hij speelt met die club in de Champions League.” Het contract van Dembélé in Alkmaar loopt over twee seizoenen af. Pogingen van AZ om de verbintenis te verlengen liepen tot dusver op niets uit.

Toch is een vertrek van de Rode Duivel bij AZ nog niet helemaal uitgesloten. “De transfermarkt sluit pas over ruim een maand”, besluit Vervoort. “Als je de markt nu bekijkt, zie je toch dat bepaalde ploegen veel geld uitgeven maar velen zijn voorzichtiger geworden. Er kan nog veel gebeuren maar een vertrek is geen must.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *