JCS: Heerenveen zonder Dingsdag tegen AZ

By
Updated: juli 18, 2009
JCS: Heerenveen zonder Dingsdag tegen AZ

Bekerwinnaar SC Heerenveen zal het volgende week zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal moeten doen zonder verdediger Michael Dingsdag. De verdediger heeft zijn teen gebroken en moet daarom het duel in de Amsterdam Arena met AZ laten schieten.

Ook Geert Arend Roorda zal niet meedoen. De middenvelder van SC Heerenveen was het afgelopen seizoen ook al lang uitgeschakeld vanwege een slepende knieblessure en heeft daar momenteel weer last van. De Fries is al meerdere malen geopereerd aan de knie en moet nu minimaal twee weken rust houden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>