Didulica heeft gentlement’s agreement met AZ

By
Updated: juli 17, 2009
Didulica heeft gentlement's agreement met AZ

Vorig seizoen was Dirk Scheringa degene die een transfer van Didulica tegenhield. Ze hebben toen de afspraak gemaakt dat AZ medewerking zou verlenen wanneer een club hem wil overnemen. “Meneer Scheringa heeft me een belofte gedaan, AZ zou deze zomer meewerken aan een transfer”, zegt de Australische doelman.

“Ik weet dat Feyenoord me wil hebben en ik wil heel graag naar Rotterdam. De afspraak tussen mij en AZ staat niet op papier, het is een gentlemen’s agreement. Afgelopen winter waren er mogelijkheden voor me, maar toen wilde de club me niet laten gaan. Ik had daar begrip voor. Nu moeten ze begrip voor mij hebben.”

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *