Advocaat prikkelt Gudmundsson

By
Updated: november 4, 2013

Johann Berg Gudmundsson kreeg in de rust van AZ-ADO een welgemeend advies van Dick Advocaat. „Schiet je alleen bij IJsland op doel of zo? Het wordt tijd dat je het ook eens bij ons doet.” reproduceerde de AZ-trainer zijn teksen aan het adres van de international. „Nou, hij heeft het kennelijk goed in zijn oren geknoopt. Het was een fantastische goal.”

Berg Gudmundsson scoorde recentelijk tegen Zwitserland drie wonderschone goals en mag van Advocaat nu ook bij zijn club vanaf de rechterflank opereren, zodat hij kan afdrukken met zijn linkerbeen als hij naar binnen komt. „Ik heb gedaan wat de trainer vroeg. Hij zat er mooi in, in de kruising,” zei de AZ-spits. Bron: Telegraaf.nl

2 Comments

 1. AZformallyknownasAZ

  4 november 2013 at 17:38

  Prachtig doelpunt natuurlijk. Ook een uiting van tevredenheid en groeiend zelf vertrouwen. Gudmundson ligt net als Beerens niet meer aan de ketting en heeft meer vrijheid om van positie te wisselen met Beerens. Ook Beerens zien we beter voetballen.
  Tja wat zullen er verder van zeggen. Vrijheid doet leven o.i.d. Werkt beter dan dat dwangneurotische gepers in een keurslijf. Dat moet je als trainer wel aanvoelen. En dat lijkt met Advocaat wel goed te zitten.

  • De echte supporter

   4 november 2013 at 21:48

   Meeeens, jammer dat hij niet wil bijtekenen. Ik hoop dat hij dat nog wel wilt. Ik vind gudmunson echt een speler voor az.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *