Koeman erg tevreden over Pellè

By
Updated: juli 16, 2009
Koeman erg tevreden over Pellè

De kans dat Pellè AZ alsnog moet verlaten is erg klein. Zeker na de vele doelpunten die hij heeft gemaakt tijdens de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Ronald Koeman is dan ook erg tevreden over zijn spits. Gisteren scoorde Pellè 4 doelpiunten tegen de Zeeuwse selectie.

‘Met Pellè kun je wat meer opportunistisch spelen’, zegt Koeman. ‘En hij ziet goed de derde man. Graziano is dan ook een ander type spits dan Ari, Mounir El Hamdaoui en Moussa Dembélé.’

Koeman reageerde na afloop ook op de vorderingen die AZ tijdens de voorbereiding heeft gemaakt. ‘Je ziet duidelijk dat de groep frisser is ten opzichte van de eerste duels. Er wordt sneller en agressiever gespeeld. We moeten zo doorgaan als we nu bezig zijn.’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>