‘De Zeeuw blijft bij AZ’

By
Updated: juli 16, 2009
'De Zeeuw blijft bij AZ'

Trainer Ronald Koeman gaat er van uit dat Demy de Zeeuw ook komend seizoen voor AZ speelt. Ajax maakte vorige week bij AZ-voorzitter Dirk Scheringa de interesse voor de middenvelder kenbaar.

Maar het bedrag dat de Alkmaarders voor De Zeeuw willen hebben, ligt ver boven de transfersom die Ajax in gedachten had. ,,Demy is speler van AZ en zoals het er nu naar uitziet blijft hij dat ook”, aldus Koeman woensdag na de gewonnen oefenwedstrijd tegen het Zeeuws elftal (11-0).

Volgens de oefenmeester van AZ voldeed het bod (6miljoen volgens VI) van de Amsterdammers bij lange na niet aan wat de landskampioen voor hem wil hebben. Directeur voetbalzaken Marcel Brands liet woensdag weten dat Ajax zich na die eerste toenadering niet meer heeft gemeld.

De Zeeuw ligt nog tot medio 2011 vast bij AZ. De 26-jarige international kreeg enkele weken terug een aanbod om zijn contract tussentijds te verlengen, maar De Zeeuw sloeg dat af. Vorig jaar ging een overgang naar Hamburger SV op het laatste moment niet door. Bron: De Pers.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>