Wethouder verwacht geen verhuizing AZ naar Zaanstad

By
Updated: oktober 30, 2013

De dreiging lijkt alweer voorbij. AZ verhuist niet naar Zaanstad. De Alkmaarse wethouder Peter de Baat ziet dat niet gebeuren.

“De bal ligt op de stip voor AZ. Wat we nu merken, is dat AZ gewoon wat langere aanloop nodig heeft om hem daadwerkelijk te raken”, vertelt de gemeentebestuurder tegenover RTV Noord-Holland. Hij gaat er niet vanuit dat de Alkmaarse voetbalclub haar dreigement om het trainingscomplex en de kantoren naar Zaanstad te verhuizen zal doorzetten.

De onenigheid heeft te maken met een gokonderneming die AZ wil bouwen bij het AFAS Stadion. De gemeente kondigde echter aan ook op een andere plek in de stad een gokpaleis te willen toestaan. Volgens AZ is dat in strijd met eerder gedane toezeggingen.

Ook zou een grote reclamezuil voor het stadion voor irritatie zorgen. AZ heeft al de eerste gesprekken gehad met Zaanstad. AZ zou haar wedstrijden wel in het AFAS Stadion blijven spelen, maar dreigt met de trainingsaccommodatie, de opleiding en kantoren naar Zaandam te verhuizen. Bron: Elfvoetbal.nl

One Comment

  1. i.pjotr3

    30 oktober 2013 at 20:53

    Zaaddodende bestuurders die zich zelf belangrijker vinden.
    Vuilnisman mag deze ZAK ook mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *