AZ stagiair Nielsen: ‘Wat een prachtige club is AZ’

By
Updated: juli 14, 2009
AZ stagiair Nielsen: 'Wat een prachtige club is AZ'

Vanaf de eerste dag dat hij zich mocht omkleden in het DSB-stadion en onder leiding van trainer Ronald Koeman met de selectie van de Nederlandse kampioen kon meetrainen, voelde Nielsen zich thuis.

,,Het lijkt net een grote familie. Bij deze club heb ik heel snel een warm gevoel gekregen. Het stadion en de trainingsaccommodatie bieden een bepaalde knusheid, die ik een beetje ken vanuit Denemarken. Tegelijkertijd is AZ super-professioneel.”

Vandaag of morgen hoopt Nielsen te horen of zijn avontuur een vervolg krijgt in de vorm van een contract. De technische leiding van AZ moet afwegen of Nielsen op korte en lange termijn een extra waarde kan vormen voor de Alkmaarders. Ook met de wetenschap dat er andere Nederlandse clubs klaar zitten om Nielsen in te lijven.

In twee oefenduels liet hij geen verkeerde indruk achter (twee goals en een assist), al was hij tegen Haarlem doodmoe. ,,Ik kwam terug van vakantie en viel middenin een zware trainingsweek. Maar ik heb elke dag plezier bij AZ. Het is een leuke groep en de club heeft een goede trainer,” zegt Nielsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *