AZ maakt transfer De Zeeuw bespreekbaar

By
Updated: juli 13, 2009
AZ maakt transfer De Zeeuw bespreekbaar

AZ en Demy de Zeeuw gaan begin deze week met elkaar om tafel. De middenvelder staat in de belangstelling van Ajax, maar de Alkmaarders zien de international liever niet naar een concurrent vertrekken, weet het Noordhollands Dagblad.

Tijdens het gesprek hopen beide partijen tot een oplossing te komen. De Zeeuw zou een overgang naar Amsterdam wel zien zitten, AZ daarentegen zou de middenvelder – mocht het tot een verkoop over willen gaan – alleen aan een buitenlandse club willen verkopen.

Tegenover het dagblad geeft AZ-trainer Ronald Koeman eveneens te kennen dat hij De Zeeuw liever niet ziet vertrekken. In de ogen van de trainer is De Zeeuw een belangrijke speler binnen het elftal van de landskampioen. Een overstap naar de concurrentie geniet dan ook niet zijn voorkeur.

Helemaal uitsluiten wil Koeman een vertrek niet. De term onbespreekbaar wordt bijvoorbeeld niet gebruikt door de trainer, die eerder al met De Zeeuw om tafel zat. “Zo’n type trainer ben ik niet”, aldus Koeman. AZ hoorde overigens, sinds afgelopen week, niets meer uit Amsterdam. Bron: Voetbalprimeur.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>