Koeman: ‘Je ziet dat er een echt team staat’

By
Updated: juli 12, 2009
Koeman: 'Je ziet dat er een echt team staat'

Twee weken voor de Johan Cruijff Schaal-ontmoeting met SC Heerenveen is trainer Ronald Koeman tevreden over de staat van de landskampioen. AZ versloeg zaterdagmiddag HFC Haarlem met 4-0.

‘Vandaag hebben de meeste spelers wat meer speeltijd gekregen. Je ziet dan dat er hier en daar wat meer vermoeidheid ontstaat. Maar het was een prima oefenwedstrijd,’ vertelt Koeman op de website van AZ. ‘We zijn nu eigenlijk pas echt twee weken met de volledige groep aan het trainen. Ik ben grotendeels tevreden. Je ziet dat er een echt team staat. De komende weken gaan we verder aan de details werken.’

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>