Advocaat groot fan van Ortiz: ‘heeft een geweldige pass’

By
Updated: oktober 18, 2013

Advocaat is weer terug in Alkmaar. In 2010 waren Martens, Heijblok en Ortiz ook al onderdeel van zijn selectie. De nieuwe coach heeft overigens een zwak voor Celso Ortiz. “Toen was ik al heel gecharmeerd van Ortiz”, gaf de Hagenaar aan. “Ik heb nooit begrepen waarom die jongen niet meer in het stuk voorkwam. In mijn ogen zou het een grote concurrent voor Stijn Schaars worden. Ortiz ziet het goed, heeft een geweldige pass en hij wil graag de bal hebben. Dat zie ik graag.”

3 Comments

 1. hAnZ

  18 oktober 2013 at 21:06

  Yep, helemaal goed gezien door duo-penotti ( kijk maar hoe Dick gaat staan stuiteren langs de lijn) Ortiz vind ik een duidelijk betere speler dan Hendriksen. Veel gretiger op de bal. Hopelijk wordt on Dick het contract wel verlengd.

 2. oldfan

  19 oktober 2013 at 14:06

  Ortiz hebben wij op de tribune altijd een zeer goede speler gevonden en hadden verwacht dat hij al veel verder zou zijn. Heeft ook te maken met het vertrouwen van de trainer. Hendriksen is meer een aanvallend ingestelde speler en ortiz zou de rol kunnen gaan bekleden zoals Elm die invulde. Mis Rasmus nog steeds met zn prachtige techniek en zn doelgerichtheid en vooral het vermogen dat hij steeds op de goede plek stond. Ortiz kan zich gaan ontwikkelen tot zo’n speler.

 3. Keps

  19 oktober 2013 at 16:24

  Helemaal mee eens. Gert-Jan wilde destijds zijn ego niet aan de kant zetten, daarom speelde hij weinig, volgens mij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *