AZ wil ongeveer 20 miljoen voor El Hamdaoui

By
Updated: juli 10, 2009
AZ wil ongeveer 20 miljoen voor El Hamdaoui

Hull City heeft zich gemeld bij AZ voor Mounir El Hamdoui. Ze schrokken van de prijsvraag en hebben dan ook geen bod uitgebracht.

AZ wil El Hamdaoui pas verkopen als er een bedrag wordt neergelegd tussen de 15 en 20 miljoen euro. De topscorer van de Eredivisie staat in de belangstelling van diverse clubs, maar de vraagprijs is dusdanig hoog dat er nog geen concrete interesse is. De kans dat hij in Alkmaar blijft is dan ook zeker aanwezig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>