Terell Ondaan: “Ik dacht aan stoppen”

By
Updated: oktober 14, 2013

Voetballer Terell Ondaan dacht aan stoppen toen Gertjan Verbeek hem vorig jaar bij AZ wegstuurde. De voetballer had zich niet op de juiste manier ziek gemeld en daar was Verbeek niet over te spreken en stuurde hem naar huis. Ondaan zat hierdoor maanden thuis. “Ik dacht toen aan stoppen, maar mijn vrienden hebben mij gemotiveerd om door te gaan”.

De aanvaller begon met voetballen bij CTO ’70 in Duivendrecht. Via Ajax en Haarlem ging hij bij AZ voetballen. Daar kwam hij vorig seizoen niet meer in aanmerking voor een contract. Ondaan koos ervoor om afgelopen zomer bij Telstar te gaan voetballen op amateurbasis. In de eerste drie wedstrijden wist hij vier keer te scoren en dat trok de aandacht van Willem II wat hem een contract voor twee jaar aanbood. Telstar probeerde hem nog te behouden door hem ook een contract aan te bieden, maar de voetballer koos voor Willem II.

“Ik denk dat Willem II meer bij mijn sportieve kwaliteiten past. Ik heb het erg naar mijn zin en het is een erg warme club”, zegt Ondaan. Met Willem II hoopt hij dit seizoen te promoveren naar de eredivisie.

3 Comments

 1. Mike

  14 oktober 2013 at 21:32

  Jammer dit een echt talent die gewoon iets meer tijd had moeten krijgen. Ik hoop dat de volgende trainer de jeugd iets meer kans geeft. Zoals een Lewis die ik echt een geweldig talent vind maar dat die Beerens er maar altijd in blijft staan snap niemand toch ? Die jonge staat stil in zijn ontwikkeling en zal nooit meer beter worden.

  Verder moet die Haye, van Overeem, Gyasi en Haps ook meer kansen krijgen.

  Ik hoop dat AZ ook weer terug komt bij Ali die zou ik geweldig vinden op de positie van Elm want daar moet we iemand met body en een goeie overzicht hebben staan, en Elm heeft dat gewoon niet.

  Verder vind ik die Klich, Hahn en Turuc goeie spelers voor AZ voor weinig geld.

 2. Keps

  14 oktober 2013 at 23:23

  Zo makkelijk, nu modder gooien. Triest mannetje. Jammer dat Verbeek weg is, ben het met Haar eens, we gaan hem nog missen. Gert-Jan, bedankt voor alles!

  • oma

   15 oktober 2013 at 09:14

   je heb gelijk we missen hem nu al.
   maar als je een beetje dom ben dan zie je het niet.
   de jeugd meer kansen geven en dan degraderen ,waar ben je me bezig.
   nee az zal verbeek aan alle kanten gaan missen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>