Marcus Berg verkiest HSV boven AZ en Ajax

By
Updated: juli 8, 2009
Marcus Berg verkiest HSV boven AZ en Ajax

Marcus Berg speelt komend seizoen hoogstwaarschijnlijk in de Bundesliga. De Zweedse spits van FC Groningen is al tot een akkoord gekomen met Hamburger SV en ook de clubs zijn er op enkele details na uit, schrijft De Telegraaf. Berg tekent voor vijf jaar.

De 22-jarige aanvaller had de clubs voor het uitkiezen. AZ en Ajax waren twee Nederlandse teams die op hem aasden, maar hij koos voor een avontuur buiten Nederland. Bij Groningen scoorde Berg aan de lopende band met 32 doelpunten in 56 Eredivisie-wedstrijden. Bovendien speelde hij zich in de kijker bij tal van topclubs op het EK Onder-23 in eigen land. Berg werd topscorer met zeven goals.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>