Haar: ‘Mijn team verdient een compliment’

By
Updated: oktober 3, 2013

Interim-hoofdtrainer Martin Haar zag zijn AZ gaandeweg het Europa Leagueduel met PAOK groeien in de wedstrijd, maar moest door een laat Grieks doelpunt genoegen nemen met een gelijkspel (1-1). „Zeker de tweede helft speelden we vol passie en strijd”, zei de tijdelijke opvolger van Gertjan Verbeek.

„Mijn ploeg verdient een compliment”, vervolgde hij. „Aan de ene kant baal ik van het gelijkspel, maar aan de andere kant ben ik gewoon tevreden over het spel.”

Haar denkt dat AZ donderdag met PAOK de zwaarste opponent in de groep trof. „Het is gewoon een goede tegenstander, geen ploeg waar je even overheen dendert. Ik ga ervan uit dat wij samen met PAOK doorgaan naar de knock-outfase.” Bron: Telegraaf.nl, bron foto: Voetbalprimeur.nl

9 Comments

 1. Martje

  4 oktober 2013 at 00:24

  Complimenten verdien je als je wint meneer Haar. Niet met een gelijk spel.. Wat een bullshit. We moeten zeker van die amerikaan de positivo uithangen.

 2. i.pjotr3

  4 oktober 2013 at 01:00

  Neem het Hem niet kwalijk, Martje…….het GJvirus is nog niet geheel uit zijn bloed.
  Beerens een groot drama, maar toch pas wisselen in de 65e minuut.
  Waar hebben we dit eerder meegemaakt, precies!

 3. woonwagenpower

  4 oktober 2013 at 07:49

  Wat een onzin praat je i.pjotr , om over een virus te spreken.
  Beerens was niet in goede doen, daar heb je gelijk in, maar als je goed kijkt heeft iedere tegenstander, die Roy Beerens van te voren aan het werk heeft gezien, een dubbele dekking op Roy geplaatst, dus is het moeilijk om zijn man uit te spelen. Wat wel ruimte maakt voor andere AZ spelers, maar die moeten zich wel op de juiste manier aanbieden. Met trage Elm, die ook nog van die onbegrepen ballen geeft, is het of het elftal wordt geremd in de opbouw.
  Elm moet er maar naast gaan staan in mijn beleving, na 5 minuten kijkt hij al of hij 3 wedstrijden achter elkaar heeft gespeeld. Elm was in mijn beleving weer de zwakke schakel op het middenveld, wat ons vaak het overwicht koste.
  Familie Haar, Fred Rutten of ? Zet Elm in jong AZ, met Elm is het net als je in de auto rijd, met constant de handrem er op!

 4. woonwagenpower

  4 oktober 2013 at 08:23

  Elm betekent!
  Erg Langzaam Machteloos

 5. Jay

  4 oktober 2013 at 09:50

  Hopelijk heeft Rutten deze wedstrijd ook gezien en gaat hij Gudmundsson als rechtsbuiten neerzetten en Overtoom ipv Elm, dan komt het helemaal goed.

 6. oma

  4 oktober 2013 at 09:56

  een team wat een 1-0 uithanden geeft kan ik geen compliment geven.
  zeer amateuristisch.
  waarom een 1-0 verdedigen en niet voor de 2-0 gaan?
  waarom terug zakken?
  waarom een martens niet links op het middenveld?
  beerens links en Berghuis of gudmundson op rechts?

 7. AZformallyknownasAZ

  4 oktober 2013 at 10:09

  AZ heeft een goede 2e helft gespeeld tegen een lastige tegenstander. De mooie kansen die AZ kreeg wilden er helaas niet in.

  Elm is al weken lang de dissonant. Ik zou nu echt anderen de kans gaan geven.

  Al met al kunnen we tevreden zij met het gelijkspel.

 8. de echte supporter

  4 oktober 2013 at 11:25

  ik ben tevreden met een gelijkspel. volgens mij heb PAOK op d lat zien schieten/koppen en bal voorlangs, dus die waren af en toe zeer gevaarlijk voor het doel van AZ. Vind dat Beerens en Elm uit de basis moeten, die brengen te weinig.

 9. i.pjotr3

  4 oktober 2013 at 20:53

  De scheidsrechter verdiende een compliment.
  Geen miereneuker, vallende grieken werden weggewuifd , Uefa had wat goed te maken na die pannenkoek van vorige wedstrijd….oke, hij floot te laat af

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *