Arveladze is vereerd maar bedankt voor vacante positie bij AZ

By
Updated: oktober 2, 2013

Shota Arveladze was één van de kandidaten bij AZ als opvolger van de eerder deze week ontslagen Gertjan Verbeek. De club uit Alkmaar heeft geïnformeerd bij de voormalig spits, maar kreeg een negatief antwoord, meldt het Algemeen Dagblad.

De veertigjarige oefenmeester heeft AZ laten weten vereerd te zijn met het voorstel dat hij ontving, maar liet daarbij ook weten dat hij er niet op ingaat. Arveladze respecteert zijn nog drieënhalf jaar lopende lucratieve contract bij het Turkse Kasimpasa. AZ zag in Arveladze een ideale kandidaat omdaat hij als oud-speler de club goed kent, hij jong is en hij in Turkije gestaag aan zijn trainerscarrière werkt. Bron: Voetbalprimeur.nl

25 Comments

 1. Jeroen

  2 oktober 2013 at 08:38

  Jammer! Zag hem toch als de ideale vervanger van Verbeek. Heeft een schat van ervaring als speler, en doet het ook wel aardig als coach. Bij AZ zou hij zich op dat vlak nog mooi kunnen door ontwikkelen.

 2. Niels

  2 oktober 2013 at 09:23

  Ik denk dat we financieel niet tegen Turkije opkunnen helaas.

  • oma

   2 oktober 2013 at 12:59

   hij moet nog een heel klein beetje belasting ook betalen in nederland.
   logische dat hij nee zei.
   neem rutte klaar.
   Timon wil ook al niet,verdient teweinig zegt hij.

 3. Jay

  2 oktober 2013 at 09:35

  Jammer. Advocaat gaf gisteren aan dat er niets speelt en dat hij nog niet gbeld is. Misschien liegt hij of stond Arveladze op 1 en bellen ze nu Advocaat. Ik begin persoonlijk steeds meer te denken dat het Rutten gaat worden.

  • Fabian Rutte

   2 oktober 2013 at 10:09

   Dat denk ik ook. kan me niet voorstellen dat Advocaat en bijv Adriaanse onder Arveladze staan op een lijst. Neemt niet weg dat het stiekem geen slechte keuze was geweest. Ajax en PSV hebben ook een oud speler/icoon aan het roer

 4. AZformallyknownasAZ

  2 oktober 2013 at 10:48

  Persoonlijk vind ik dit vervelend dit gedoe rond om benaderde trainers en dan de berichten dat het niet doorgaat. Ik dacht dat AZ daar niet aan deed. Treedt naar buiten als je een trainer gevonden hebt. Rondom de transfers van spelers vind ik dat ook.
  Melding maken als het gelukt is. Voor de fans werkt het ook niet zo. Straks wordt de indruk gewekt dat we met een 4e keuze trainer zitten. Zijn we daar dan blij mee?

  • Jeroen

   2 oktober 2013 at 10:59

   AZ zal dit ook nooit zelf zeggen, maar er zullen altijd bronnen zijn die de waarheid misschien wel weten en dit melden. Het AD

 5. kaazie87

  2 oktober 2013 at 12:51

  op internet circuleren almeer berichten dat advocaat het seizoen af gaat maken. gister werdt het hem ook bij studio sport gevraagd waarop hij begon te lachen en vervolgens een beetje gespanne naar links begon te kijken met andere woorden volgende vraag aub, psychisch gezien gewoon liegen dus. nee je kan mij meer vertellen maar ik ga der vanuit dat het advocaat wordt. hij heeft het de vorige keer prima gedaan europees voetbal gehaald vierde plek niks mis mee volgens mijn. we moeten met zijn allen trouwens toch heel blij zijn met toon gerbrands hoor. in mijn ogen de beste directeur in nederland doet nooit geen rare dingen is eerlijk en maakt verstandige keuzes. wat mij betreft blijft hij nog heel lang

  • woonwagenpower

   2 oktober 2013 at 13:19

   Toon Gerbrands moet je binnenboord houden

 6. woonwagenpower

  2 oktober 2013 at 13:24

  AZ is er druk mee bezig, het zal wel niet al te lang duren, voor dat de naam bekend wordt, wie er uit de hoge hoed komt.
  Ik denk dat AZ niet voor Advocaat gaat, maar voor iemand voor de lange termijn.
  Adcocaat is 66 jaar, als die ergens gaat trainen, dan wil hij denk ik nog 1 klapper maken, en niet hier en daar een half seizoen.
  Dan denk ik toch aan Fred Rutten.

 7. Michiel

  2 oktober 2013 at 13:41

  Fred Rutten? Alsjeblieft niet!

  • AZ4Altijd

   2 oktober 2013 at 14:04

   ID ajb niet Slissebek. Vreselijke vent. En vind hem ook geen positieve energie uitstralen.

 8. oldfan

  2 oktober 2013 at 14:05

  Toon is goud waard voor AZ. Jammer dat het shota niet wordt maar er zijn meer goede trainers. Ik zou geen moeite hebben met Rutten omdat hij een zeer goede trainer is. Co staat boven alle partijen want dat is een super-trainer, afwachten dus maar.

  • Jeroen

   2 oktober 2013 at 14:31

   Toon is zeker goud waard!!! Dankzij hem hebben we ons hoofd boven water weten te houden na DSB debacle.

 9. i.pjotr3

  2 oktober 2013 at 16:09

  Ik wil een trainert die het team aantrekkelijk laat voetballen.
  Voetbal waarvoor je naar het stadion komt…… en af entoe de jeugd laat snuffelen aan AZ1……… Vul de naam maar in, die hiervoor kan zorgen!

 10. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  2 oktober 2013 at 17:02

  Michel Vonk dan maar eventueel als tussenpaus instellen als er nu geen goede trainer voorhanden is? Deze periode is het lastig om nog een krent in de pap te vinden.

  • woonwagenpower

   2 oktober 2013 at 17:51

   Bij Michel slaat de Vonk ook niet over , heb ik het idee.
   Geen tot weinig uitstraling>

 11. i.pjotr3

  2 oktober 2013 at 19:12

  Roddelcircuit op twitter op koers:
  Ron Jans gespot met Toon in A’Dam
  @bobelibobo: @AZFanpage Ron Jans en Toon Gerbrands gespot in Mercure Hotel A’dam. #nieuwetrainer ? #az ?
  Laten we het niet hopen.

  • Jeroen

   2 oktober 2013 at 21:58

   Hmm dat zou mooi zijn, maar zal Ron Jans nu al vertrekken bij PEC? Of zullen ze Dick vragen tot de zomer, en dan Ron overnemen?

 12. De Zuid Amerikaanse AZ fan a.k.a. KeesK

  2 oktober 2013 at 19:59

  Is Emile Ratelband nog vrij als coach? Om de tjakka in het spel van AZ wat te verhogen. Dat willen jullie toch allemaal wel?
  😉

 13. Gerrit Vooijs

  2 oktober 2013 at 20:12

  Geen shota dus, dan blijven er 2 beschikbare trainers over die al in de top hebben gewerkt en dus met de druk van het moeten presteren kunnen omgaan.
  Henk Ten Cate : in alles een kloon van Adriaanse en Van Gaal. Want grote bek, Ajax verleden, aanvallend verzorgd voetbal met een flinke portie bluf, over alles en iedereen een mening ( Verbeek ) .

  Fred Rutten is de andere kandidaat. Want met succes in de top gewerkt, gepokt en gemazeld met de wetten v/ h Europese voetbal. Heeft 1 groot nadeel : in tegenstelling tot al onze vorige trainers is hij beschaafd –> dus geen grote bek! ( Adriaanse en van Gaal ) bemoeid zich niet met anderen ( Verbeek) .

  We gaan het zien 🙂

 14. De echte supporter

  2 oktober 2013 at 21:42

  Ik hoop op ron jansen

 15. Jeroen

  2 oktober 2013 at 21:59

  Zie overigens hier: http://www.fanvanaz.nl/archives/1630

  AZ wilde Ron Jans al eerder hebben als opvolger van Dick Advocaat, maar toen wilde hij niet vanwege de onduidelijke situatie. Zal mij dus niks verbazen dat hij nu wel interesse heeft.

  • Gerrit Vooijs

   3 oktober 2013 at 07:58

   Tja Ron Jans heeft voor mij veel van zijn glans verloren in zijn Heerenveen periode. Wist conflicten met zijn spelers niet op te lossen en uiteindelijk werd hij uit zijn lijden verlost.
   AZ en ook Heerenveen zijn clubs die Europees voetbal nastreven. Wanneer het niet naar wens loopt dan komt er druk en die ontstaat er niet direct bij Groningen en PEC Zwolle.
   In die moeilijke fase bij Heerenveen was Ron Jans ook zichzelf niet meer en liet hij zijn beschaafde jasje vallen. Kijk juist daarom vind ik hem niet geschikt voor AZ.
   Maar goed, Toon heeft samen met Gert Jan breinkunde gestudeerd en is een amateurpsycholoog dus hij zal dat ook wel meenemen in zijn beslissing.

 16. Jay

  3 oktober 2013 at 09:40

  Ron Jans zit pas net bij Zwolle, lijkt me sterk dat hij daar nu meteen alweer weggaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *