AZ drie weken zonder Klavan

By
Updated: juli 5, 2009
AZ drie weken zonder Klavan

Ragnar Klavan moet de komende drie weken van de voorbereiding laten schieten. De verdediger van AZ is zaterdag succesvol geopereerd aan een blindedarmontsteking, waarvan hij nu moet herstellen.

De 23-jarige Est moet rekening houden met een herstel van minstens drie weken, zo meldt de club op de officiële website. In de voorbereiding speelde de voormalig speler van Heracles Almelo nog wel mee tijdens enkele oefenduels.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>