PSV hoopt op onderzoek naar tackle Elm

By
Updated: oktober 1, 2013

PSV noemt het willekeur van de KNVB bond dat de tackle van Elm op Ji-Sung Park niet wordt onderzocht. Ze maken de vergelijking met wat Stijn Schaars deed tijdens de wedstrijd met Ajax (arm even uitsteken en een speler opvangen). De scheidsrechter van die wedstrijd had de actie van Schaars al beoordeeld en daardoor kon er geen vervolg onderzoek worden gestart.

Bij PSV is men boos en teleurgesteld over het gebrek aan aandacht voor dit incident, waarbij Elm niet de intentie had om de bal te raken en Park vol op zijn kuitbeen raakte. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de Eindhovenaren is er sprake van ‘willekeur’.

Scheidsrechter Björn Kuipers floot niet voor een overtreding van Elm en de middenvelder zou dus nog op basis van videobeelden geschorst kunnen worden. Een woordvoerder van de KNVB heeft echter laten weten dat er vooralsnog geen onderzoek van de aanklager betaald voetbal aan de orde is. Kuipers heeft nog niet laten weten of hij het moment beoordeeld of gemist heeft. Bron: Voetbalzone.nl

5 Comments

 1. Jeroen

  1 oktober 2013 at 08:55

  Dit is toch niet normaal??? Wat een h*fters daar in Eindhoven. Nu een beetje moeilijk doen terwijl Toivonen bijna elke speler uit de Eredivisie een elleboogstoot heeft gegeven. Zij zijn de laatste die dit mogen zeggen. Gadver!!! Overigens had Schaars tegen Ajax direct de rode kaart moeten krijgen. Dan noemen ze dit willekeur?

 2. niels

  1 oktober 2013 at 08:55

  Zo dat zijn slechte verliezers!

 3. woonwagenpower

  1 oktober 2013 at 09:31

  Je hebt verliezers, je hebt slechte verliezers, en dan heb je die lampenkappen.
  Ze moeten eerst naar de balk in hun eigen oog kijken,
  en dan naar een splinter van een ander!

  • i.pjotr3

   1 oktober 2013 at 18:15

   Oh Elm mogen ze van mij wel schorsen hoor, zo sterk vind ik hem de laatste tijd niet voetballen…..is het probleem “wie moet erop 10” ook opgelost

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *