FC Groningen wil meewerken aan transfer Marcus Berg naar AZ

By
Updated: juli 3, 2009
FC Groningen wil meewerken aan transfer Marcus Berg naar AZ

De Zweedse spits Marcus Berg staat in de belangstelling van veel Europese topclubs. Toch hebben zich nog maar weinig clubs zich officieel gemeld bij FC Groningen. De enige club die zich via de officiele weg heeft gemeld is AZ. De algemeen directeur van FC Groningen denkt dat AZ een goede kandidaat is voor de Zweed.

“Het ligt natuurlijk aan Marcus zelf. AZ is een hele mooie club. Als hij aangeeft dat hij naar Alkmaar wil, dan komen wij er wel uit,” aldus Hans Nijland.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>